MÅL & VISIONER

VÅRA MÅL & VISIONER

Vår ambition är att erbjuda produkter som förenar estetik och omsorg för naturen.
Med en stark övertygelse om att vårt arbete inte bara bör vara vackert, utan också hållbart, strävar vi efter att sätta höga standarder för både kvalitet och miljöansvar.

Vi är övertygade om att naturen är vår bästa allierade. Därför använder vi ullens naturliga egenskaper för att skapa filtar som är självrengörande och termostatiska. Vårt mål är att minimera vår påverkan på miljön och maximera vårt positiva bidrag till samhället.

Vi tror att våra produkter inte bara ska värma kroppen, utan även hjärtat. Blåklint är inte bara ett varumärke, det är en vision om hur skönhet och omtanke för miljön kan samverka i harmoni.

Hållbarhet under tillverkning

Blåklints filtar produceras med omsorg i en Oeko-Tex® certifierad fabrik i Litauen. Fabriken är även stolta innehavare av certifieringar som inkluderar Woolmark och Wool Integrity NZ, vilket visar att ullen som används är högkvalitativ och är framtagen under etiska former med stor integritet, vilket stärker vårt förtroende för fabrikens engangemang för kvalitet, hållbarhet och miljöansvar.